Stageplek

Stages bij Stichting Schets:

Bij Stichting Schets bieden wij een dynamische omgeving voor stagiairs om hun passie te ontdekken en te ontwikkelen op diverse terreinen. Wij zoeken gemotiveerde individuen die streven naar groei en een positieve impact willen maken. Momenteel hebben wij stageplekken beschikbaar op het gebied van maatschappelijk werk, administratie en ICT.

Waarom stage lopen bij ons:

Als erkend leerbedrijf bij SS-B bieden we niet alleen een kans om te leren, maar ook om jezelf te ontplooien. Bij Stichting Schets geloven we in de kracht van persoonlijke groei en de waarde van een bijdrage leveren aan de maatschappij. Je krijgt bij ons de ruimte om initiatief te tonen en mee te werken aan projecten die ├ęcht verschil maken.

Onze begeleiding:

Wij bieden gedegen begeleiding en ondersteuning tijdens je stageperiode. Of je nu op MBO niveau 3, 4 zit of op HBO niveau, bij ons krijg je de kans om praktijkervaring op te doen en je vaardigheden verder te ontwikkelen. Zowel BBL- als BOL-trajecten worden bij ons gewaardeerd en ondersteund.

Voorrangsbeleid:

Stagiairs uit Den Haag krijgen bij ons voorrang. Wij streven ernaar lokale talenten de kans te bieden om binnen hun eigen gemeenschap ervaring op te doen en zichzelf te ontplooien.

Hoe solliciteren:

Ben jij klaar om een verschil te maken? Stuur ons je motivatiebrief en CV en wij nemen graag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Contactpersoon: Huus Babayigit
Email: stage@stichtingschets.nl