Zaalverhuur

Schets biedt maatschappelijke organisaties de ruimte voor activiteiten, bijeenkomsten, presentatie, overleg, vergaderingen en educatieve doelen. Een fijne schone ruimte met een prettige lichtinval op een van de mooiste en groenste plekjes van Den Haag. Wil je onze ontmoetingsruimte eens bekijken? Neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@stichtingschets.nl of bel 06 8348 1071 wanneer je de ruimte wil reserveren.

Handig om te weten

Buurt- en Cultuurcentrum Schets is een gezonde rook- en alcoholvrije locatie met een maximum zaalcapaciteit tot 100 gasten. Wij verhuren per dagdeel. ‘s-Middags is de zaal van 11:00 uur tot 17:00 uur beschikbaar en ‘s-avonds van 18:00 uur tot 23:00 uur.

Tarieven
Wij hanteren 100,- euro (Excl BTW) per uur met een minimaal 2 uur afname. Dit bedrag is inclusief beheerder en schoonmaakkosten, exclusief drank.

Particulier verhuur
Onze zaal is ook te huur voor een verjaardags- of hennafeest of een andere feestelijke bijeenkomst. Stichting Schets heeft het particulier verhuur van de zaal uitbesteedt aan S & H Events. Zij zijn bereikbaar via 06-1710 2423.

Workshop
Voorlichtingsdag
Voorlichtingsdag