Zaalverhuur

Schets biedt maatschappelijke organisaties en particulieren de ruimte voor activiteiten, [feestelijke] bijeenkomsten, presentatie, overleg en educatieve doelen. Een fijne schone ruimte met een prettige lichtinval op een van de mooiste en groenste plekjes van Den Haag. Wil je onze ontmoetingsruimte eens bekijken? Neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@stichtingschets.nl of bel 06 8348 1071 wanneer u de ruimte wilt reserveren.

Handig om te weten

Buurt- en Cultuurcentrum Schets is een gezonde rook- en alcoholvrije locatie met een maximum zaalcapaciteit tot 120 gasten. Wij verhuren per dagdeel. ‘s-Middags is de zaal van 11:00 uur tot 17:00 uur beschikbaar en ‘s-avonds van 17:00 uur tot 23:00 uur.

Tarieven

Ontmoetingsruimte (Feestzaal)€ 800,- incl. begeleiding
Bij gebruik keuken en apparatuur € 200,- extra

De tarieven zijn inclusief
– Gebruik van de ontmoetingsruimte, geluidsinstallatie en verlichting
– Gebruik van meubilair
– Tafel- en stoelindeling naar wens


Drank en Catering
Schets heeft een koffiecorner waar o.a. koffie, thee en frisdrank te koop is voor 1 euro per stuk.
We hanteren een afkoopbedrag van € 75,-
Voor de catering werken we samen met een goede cateraar. Maar je kunt er ook voor kiezen zelf de catering voor je event te regelen. Onze keuken is beschikbaar voor het klaarzetten en serveren van je eigen meegebrachte etenswaren. Wanneer je onze keuken en apparatuur wilt gebruiken om echt te koken, dan rekenen we € 200,- extra.

Voorwaarden en Huisregels
Op onze locatie zijn onze voorwaarden en huisregels van toepassing. Deze zijn evenals onze reserveringsvoorwaarden te vinden op deze website. https://www.stichtingschets.nl/stichting-schets/publicaties/reserveringsvoorwaarden/