Doe mee

Ontdek, Ontmoet, Onderneem!

Ben jij tussen de 13 en 18 jaar? Doe mee met ons programma en maak een verschil in Den Haag!
Je gaat 4 weken lang nieuwe vrienden maken, je kennis vergroten en ondernemen.

Schrijf je in voor een van de volgende trajecten:

Jongeren in Beweging
Houd je van sport en beweging? Kom elke week met ons voetballen op het veld of in de zaal. Samen organiseren we een voetbaltoernooi voor alle jongeren van Den Haag. Leer skills zoals organiseren, communiceren en samenwerken, en bouw zelfvertrouwen op onder begeleiding van onze sportcoach.

Jongeren Koken
Dol op koken? Samen bereiden we maaltijden voor buurtbewoners. Leer kooktechnieken, werk samen en ontdek je creativiteit. Je gaat eenmalig met je vrienden bij ons in de keuken staan om een maaltijd te bereiden voor buurtbewoners.

Jongeren voor Jongeren
Wil je zelf iets organiseren? Werk samen met andere jongeren aan toffe activiteiten. Ontwikkel leiderschapsvaardigheden en zie hoe jouw ideeën een positieve impact hebben op leeftijdsgenoten en de stad.

Workshops en Vaardigheden
Naast deze activiteiten bieden we diverse workshops. In ongeveer 45 minuten leer je skills zoals organiseren, communiceren en samenwerken. Je ontdekt hoe je kunt bijdragen aan de gemeenschap met vrijwilligerswerk, hoe je maatschappelijke projecten kunt aanpakken en krijgt tips over projectplanning. Ook leer je hoe je rollen kunt verdelen en een team kunt aansturen.

Elke week is er iets leuks te doen! Van voetballen op het veld tot PlayStation 5 spelen op locatie, van high tea sessies tot knutselen – er is altijd een gezellige activiteit waar je aan mee kunt doen.

Wij sluiten het traject af met een door jou georganiseerde activiteit. Je ontvangt een deelnamecertificaat en als dank voor je inzet krijg je een kadobon t.w.v. van €50,-!