PEP Den Haag heeft samen met Gemeente Den Haag besloten tot een (voorlopige) tijdelijke Vrijwilligersacademie in Laak.  Tot 1 oktober 2019 is er een contactpersoon aanwezig die je alles kan vertellen over wat deze academie voor jou kan betekenen.

• Hoe je jouw cursus op de Den Haag Doet Vrijwilligersacademie plaatst
  • Welke (gratis) cursussen er in Laak beschikbaar zijn voor vrijwilligers
  • Overige vragen rond cursusaanbod voor vrijwilligers in Laak.

Wist je dat…

• de meeste cursussen op de Den Haag Doet Vrijwilligersacademie gratis zijn?
  • de cursus die je plaatst wordt gepromoot door Den Haag Doet? Zo kun je meer dan 10.000 vrijwilligers bereiken!

Kom naar het spreekuur!

Elke maandag: 10.00 – 12.00 uur, Trefpunt Vliethage (Rijswijkseweg 252)
Elke donderdag: 13.30 – 15.30 uur, bibliotheek Laak (Linnaeusstraat 2)

Coalitie van ambassadeurs

Voor deze pilot werken we met ambassadeurs. Deze ambassadeurs zetten zich in om vrijwilligers en organisaties te betrekken bij de Vrijwilligersacademie in Laak. Waar hebben organisaties en vrijwilligers in Laak behoefte aan? Ook bij de ambassadeurs kunt u met uw vraag of suggestie terecht.

De ambassadeurs zijn: Mehrad Alimohamed (Trefpunt Vliethage), Cees van der Meer (Laak Centraal), Svetlana en Veska (bulgaarse dansclub), Corine en Janine (Golden girls), Fatima Goursa en Margreet de Jonge (Buurtactiviteiten platform Laakhavens) en Marcel Keus (Stichting Schets).

Word je ook graag ambassadeur? Neem contact op met Nadia et Talhaouy.
E-mail: laak@denhaagdoetvrijwilligersacademie.nl
Website: https://denhaagdoetvrijwilligersacademie.nl/index.php?ct=text&article=laak