Portretfoto Marcel Keus

Het bestuur van Stichting Schets is zeer verheugd om Marcel Keus als coördinator van ons buurthuis te kunnen presenteren. Marcel begint zijn werkzaamheden op 1 februari.

Wij hebben Marcel leren kennen via de Hobbytuintjes, onze buurman aan de Schimmelweg. Hij toonde direct interesse in onze plannen voor een buurthuis en is enthousiast mee gaan denken en werken. Marcel kent de wijk op zijn duimpje en heeft al veel ervaring in het buurtwerk. Zo was hij onder andere voorzitter van bewonersorganisatie BOS.

De coördinator is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het buurthuis. Hij ontwikkelt en coördineert activiteiten, werft vrijwilligers en onderhoudt contacten met organisaties die iets voor buurt en buurthuis kunnen betekenen. En nog veel meer!

Marcel, Schets heet jou van harte welkom!