Wij gaan binnenkort starten met de verbouwing van onze locatie. Zodra de verbouwing afgerond is, is onze locatie geschikt voor het multifunctioneel gebruik. Maar waarom willen wij eigenlijk gaan verbouwen.

Wij willen dat onze locatie ook door andere organisaties in de wijk kan worden gebruikt. Met de huidige staat waarin het gebouw verkeert, is dit niet mogelijk. Na lange overleggen met verschillende organisaties, waarin wij tot de conclusie zijn gekomen dat wij kunnen samenwerken, hebben wij besloten om onze locatie te verbouwen.

Met verschillende partners willen wij diverse culturele- en sociale activiteiten aanbieden. Verder willen wij activiteiten op het gebied van educatie, kunst, sport en zorg opnemen in ons activiteitenaanbod.

Onze verwachting (en hoop) is dat wij vanaf 1 februari kunnen starten met de verbouwing en op 1 mei kunnen starten met de activiteiten.

U kunt de impressie tekeningen hierboven zien.

U kunt de fotos’ van de verbouwing via ons Facebook pagina volgen